Vi är passionerade och vill utmana status quo. Vi är perfektionister – och ger oss inte förrän vi är helt nöjda. Vi motiveras och inspireras av naturen, av det orörda och av de många olika nyanser som präglar livet och allt runt omkring oss.

Vi arbetar med vackra färger och former som gör skönhet till något enkelt och funktionellt. Vi är engagerade och passionerade av genomtänkt funktion och hög kvalitet som gör vardagen enklare, vackrare och bättre.

Sedan hon öppnade sin första butik 1993 har den idylliska badorten Hornbæk, känd för sin unika natur nära skog och strand, varit en ständig inspirationskälla för Ilse Jacobsen.

Ilse Jacobsen har genom åren utvecklat ett livsstilsuniversum som omfattar bland annat regnkläder, gummistövlar, damkläder, skor och en skönhetsserie. I samarbete med sin dotter Natasha har hon också lanserat hundkollektionen VOV & VUF.

ILSE JACOBSEN HORNBÆKS livsstilsuniversum finns i dag över hela världen, och flera av Ilse Jacobsens verk betraktas idag som designklassiker, bland annat gummistöveln RUB1.